TRANSPARÈNCIA

Creiem que ha de ser la base on fonamentar tot el desenvolupament de la nova FCTT. Per nosaltres tan és transparència

  • La publicació immediata de les actes de totes les reunions (Junta directiva, Assemblees, Comissions…). Tothom ha d’estar assabentat el més aviat possible de les decisions que es prenen i perquè es prenen.
  • Demanar l’opinió de tots els afiliats a l’hora de prendre decisions. Això es pot fer digitalitzant els processos de governança mitjançant el vot digital universalment verificable i descentralitzat, ens permetria fer votacions tant per eleccions a la presidència, com a opinions dels clubs, jugadors, tècnics o àrbitres, sense la necessitat de desplaçaments. Passaríem a tenir una FCTT més descentralitzada i oberta al territori.
  • Publicar les convocatòries d’àrbitres, d’entrenadors, de jugadors tant  per competicions nacionals com internacionals i obrir-ne terminis d’inscripcions si s’escau. Amb criteris objectius de selecció si s’escau.
  • Publicar els recolzaments i les votacions al si de la RFETM. Pel mateix motiu que el primer punt, informar amb la màxima immediatesa del què fem , del perquè ho fem i com ho fem.
  • Defensar als nostres clubs. La FCTT existeix gràcies als clubs, és una federació de clubs, tots tenen el mateix pes a l’hora de triar qui ha de governar la FCTT.
  • Tenir un lloc on poder consultar tota la informació actualitzada de forma clara. Organitzar la informació i oferir-la al consumidor de la mateixa, això serveix tant pels afiliats actuals com per promocionar el nostre esport a les persones que s’hi puguin interessar.
  • Notificar i informar de tots els serveis que pot tenir un club de la federació. Oferir serveis als clubs i informar-los de què els tenen disponibles.
  • Informar a tots els clubs dels ajuts per programes que puguin obtenir, així com dels criteris que es necessiten per obtenir-los, aquests criteris han d’estar publicats i acceptats per tots els clubs, tots han d’haver participat en el seu redactat i han d’haver acordat els punts específics i el que en poden treure.

Jaume Colldeforn Candidat a representant de jutges a l’assemblea de la FCTT

Hola a tothom

Sóc en Jaume Colldeforn.
Alguns/es ja sabeu que em presento com a candidat a representant de jutges a la FCTT, i ho faig de la mà de la candidatura de l’Agustí Masip, per continuar representant als àrbitres com he fet aquests últims anys.

Molts de vosaltres ja em coneixeu però alguns dels àrbitres nous potser no em coneixen tant o gens, us faig una petita presentació:

Sóc àrbitre des de 1994 i actualment àrbitre blue badge que ha arbitrat diversos campionats d’Europa i del món, àrbitre dels primers jocs olímpics per a joves i àrbitre seleccionat per arbitrar els jocs olímpics de Tokio. Traductor oficial de la ITTF dels documents de formació i exàmens de la ITTF al castellà. Membre del comitè d’àrbitres de l’ETTU. 

Aquest any, a diferència d’altres anys, escollir un representant o altre (àrbitre, jugador, entrenador) pot influir a l’elecció final del president de la FCTT, si surto jo, la meva intenció és que surti l’Agustí Masip com a president de la FCTT i si surt el Pau Barceló, la seva intenció és que surti el Joan Arnau. Si no hi hagués dues candidatures, com el Pau és 100% vàlid i té tota la meva confiança, no tindria cap dubte en escollir-lo com al meu representant però a l’haver dues, haureu d’escollir.

Per poder votar al Pau, a mi o altre àrbitre que es vulgui presentar a representant és necessari estar al cens publicat a la web de la FCTT .

Vull posar per escrit que si no hi ha cap competició arbitrable aquesta temporada i l’Agustí surt president faré tot el possible per retornar els preus de les llicències d’àrbitre d’aquesta temporada i part de la llicència de la temporada anterior.

A més, en cas de no haver suficient competició arbitrable per tothom (es mirarà el motiu de no arbitrar) es mirarà quines rebaixes es poden fer per la temporada següent. També faré el possible perquè no s’hagi d’avançar el preu de l’assegurança en cas de tenir doble llicència encara que actualment es retorni a la temporada següent.


M’agradaria poder dotar amb una major formació i reciclatge els àrbitres (poder tenir la possibilitat d’ajudar amb la part pràctica dins i fora dels campionats de la mateixa forma que fan els avaluadors de la ITTF amb els àrbitres Blue Badge).

Jaume Colldeforn Cabré

Joan Masip Candidat a representant d’esportistes a l’assemblea de la FCTT

Bones soc en Joan Masip, jugador de superdivisió del CTTBorges, us voldria informar que en les pròximes eleccions de la FCTT en l’estament d’esportistes, em presento com a candidat de representant de jugadors de la FCTT, i ho faig de la mà de la candidatura de l’Agustí Masip.

Pels que no em coneixeu, dir que jo vinc de dos clubs petits com el CTT Montbui i el CPP Igualada, per tant sé el que és estar en un club humil i que no se t’escolti.

Em presento perquè vull una federació en la qual tots els jugadors puguin dir el que pensen i siguin escoltats, a més vull defensar els drets de tots els jugadors (horaris competicions, més competicions, millorar les dates de competició, millorar l’espai de la competició,etc.) i aportar noves idees a la FCTT, com per exemple formar una associació de jugadors/es elegida per tots els jugadors/es de tot Catalunya i que sigui paritària .

Així doncs, animo a tots els jugadors/es catalans que estigueu al cens electoral a anar a votar el dia 4 de novembre de 16 a 21 del vespre a Reina Elisenda.

Salutacions a tots/es

Joan Masip

Jordina Virgili Candidata a representant de tècnics a l’assemblea de la FCTT

Benvolguts i benvolgudes,
Sóc la Jordina Virgili, entrenadora del CTT Ganxets.
Alguns/es ja sabeu que em presento com a candidata a representant d’entrenadors a la FCTT, i ho faig de la mà de la candidatura de l’Agustí Masip.
M’agradaria compartir-vos alguns dels punts que tinc pensats per si surto escollida.
Per començar, vetllaria perquè les formacions fossin més continuades per tal de seguir creixent tots/es com a entrenadors/es, cada any hi hauria d’haver la possibilitat de dur a terme formacions de nivell, 1, 2, 3 d’entrenador.
A part, veig essencial seguir creixent independentment de la formació base que tots tenim, per això, proposaria un seguit de mini-formacions de nutrició, psicologia, treball físic, etc..
M’agradaria incloure també, una trobada anual d’entrenadors per tal de poder créixer a base d’experiències d’uns i d’altres i nodrir-nos tots de noves idees per començar la temporada.
Aprofitant aquest últim punt, podríem entre tots crear «l’espai de l’entrenador» o quelcom semblant (un drive compartit entre tots nosaltres, una web o alguna cosa per l’estil) on poder trobar recursos en cas de dubte o falta d’inspiració per crear nous entrenaments.
Avui per avui, crec que no s’ha donat la mateixa oportunitat a tots els entrenadors, i per això entre altres factors, busco el canvi.
Per finalitzar, voldria recordar que la votació es durà a terme el dia 4 de Novembre de 16:00h a 21:00h a Reina Elisenda.
La votació és presencial, si voleu votar-me a mi o a qualsevol altre persona us hi heu d’apropar.
Moltes gràcies, qualsevol cosa em podeu escriure en aquest correu.

Jordina.

Representants d’estaments a l’assemblea general de la FCTT.

Tinc el plaer i l’honor d’encapçalar una candidatura paritària i amb tot el territori representat, on tothom  s’hi ha afegit engrescat per crear i formar part d’un projecte nou i renovador, sense ànims de trencar ni criticar el passat, però sí amb moltes ganes de millorar i aconseguir una Federació Catalana de Tennis Taula on tothom s’hi senti integrat i representat.

El primer pas és dotar de més representativitat, amb les eines actuals, als diferents estaments del nostre esport i que a dia d’avui estan poc representats a l’assemblea general, difuminats entre els prop de 120 clubs que la formen actualment. El què hem decidit és que aquests tres representants formin part de la junta de la Federació Catalana i tinguin veu i vot, creiem que és l’inici d’un canvi per fer la nostra federació més democràtica, si veieu que això és un pas per millorar, teniu l’oportunitat el proper 4 de novembre de votar als nostres tres representants i començar a fer realitat aquest canvi.

                Jordina Virgili Capdevila a l’estament de Tècnics

                Joan Masip Navarro a l’estament d’Esportistes

                Jaume Colldeforn Cabré a l’estament de  Jutges

Són tres persones amb prou entitat i criteri per defensar-vos i canalitzar les vostres inquietuds directament a la junta de la Federació, sense tràmits ni filtres, implicades en el Tennis Taula i amb moltes ganes de formar part d’aquest canvi que creiem necessari i urgent.

Vull deixar clar que la nostra llista a  la junta directiva de la federació no és presidencialista, som una llista plenament democràtica, amb tots els integrants amb el mateix nivell de veu i vot. Els nostres estatuts ens obliguen a presentar una formació d’estructura presidencialista i a dia d’avui en soc jo qui dona nom al futur president de la federació.

Us anirem presentant el nostre programa aprofitant les xarxes socials i tindreu més detall en aquest blog.

Translate »