Jaume Colldeforn Candidat a representant de jutges a l’assemblea de la FCTT

Hola a tothom

Sóc en Jaume Colldeforn.
Alguns/es ja sabeu que em presento com a candidat a representant de jutges a la FCTT, i ho faig de la mà de la candidatura de l’Agustí Masip, per continuar representant als àrbitres com he fet aquests últims anys.

Molts de vosaltres ja em coneixeu però alguns dels àrbitres nous potser no em coneixen tant o gens, us faig una petita presentació:

Sóc àrbitre des de 1994 i actualment àrbitre blue badge que ha arbitrat diversos campionats d’Europa i del món, àrbitre dels primers jocs olímpics per a joves i àrbitre seleccionat per arbitrar els jocs olímpics de Tokio. Traductor oficial de la ITTF dels documents de formació i exàmens de la ITTF al castellà. Membre del comitè d’àrbitres de l’ETTU. 

Aquest any, a diferència d’altres anys, escollir un representant o altre (àrbitre, jugador, entrenador) pot influir a l’elecció final del president de la FCTT, si surto jo, la meva intenció és que surti l’Agustí Masip com a president de la FCTT i si surt el Pau Barceló, la seva intenció és que surti el Joan Arnau. Si no hi hagués dues candidatures, com el Pau és 100% vàlid i té tota la meva confiança, no tindria cap dubte en escollir-lo com al meu representant però a l’haver dues, haureu d’escollir.

Per poder votar al Pau, a mi o altre àrbitre que es vulgui presentar a representant és necessari estar al cens publicat a la web de la FCTT .

Vull posar per escrit que si no hi ha cap competició arbitrable aquesta temporada i l’Agustí surt president faré tot el possible per retornar els preus de les llicències d’àrbitre d’aquesta temporada i part de la llicència de la temporada anterior.

A més, en cas de no haver suficient competició arbitrable per tothom (es mirarà el motiu de no arbitrar) es mirarà quines rebaixes es poden fer per la temporada següent. També faré el possible perquè no s’hagi d’avançar el preu de l’assegurança en cas de tenir doble llicència encara que actualment es retorni a la temporada següent.


M’agradaria poder dotar amb una major formació i reciclatge els àrbitres (poder tenir la possibilitat d’ajudar amb la part pràctica dins i fora dels campionats de la mateixa forma que fan els avaluadors de la ITTF amb els àrbitres Blue Badge).

Jaume Colldeforn Cabré

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Translate »