Jordina Virgili Candidata a representant de tècnics a l’assemblea de la FCTT

Benvolguts i benvolgudes,
Sóc la Jordina Virgili, entrenadora del CTT Ganxets.
Alguns/es ja sabeu que em presento com a candidata a representant d’entrenadors a la FCTT, i ho faig de la mà de la candidatura de l’Agustí Masip.
M’agradaria compartir-vos alguns dels punts que tinc pensats per si surto escollida.
Per començar, vetllaria perquè les formacions fossin més continuades per tal de seguir creixent tots/es com a entrenadors/es, cada any hi hauria d’haver la possibilitat de dur a terme formacions de nivell, 1, 2, 3 d’entrenador.
A part, veig essencial seguir creixent independentment de la formació base que tots tenim, per això, proposaria un seguit de mini-formacions de nutrició, psicologia, treball físic, etc..
M’agradaria incloure també, una trobada anual d’entrenadors per tal de poder créixer a base d’experiències d’uns i d’altres i nodrir-nos tots de noves idees per començar la temporada.
Aprofitant aquest últim punt, podríem entre tots crear «l’espai de l’entrenador» o quelcom semblant (un drive compartit entre tots nosaltres, una web o alguna cosa per l’estil) on poder trobar recursos en cas de dubte o falta d’inspiració per crear nous entrenaments.
Avui per avui, crec que no s’ha donat la mateixa oportunitat a tots els entrenadors, i per això entre altres factors, busco el canvi.
Per finalitzar, voldria recordar que la votació es durà a terme el dia 4 de Novembre de 16:00h a 21:00h a Reina Elisenda.
La votació és presencial, si voleu votar-me a mi o a qualsevol altre persona us hi heu d’apropar.
Moltes gràcies, qualsevol cosa em podeu escriure en aquest correu.

Jordina.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Translate »