Joan Masip Candidat a representant d’esportistes a l’assemblea de la FCTT

Bones soc en Joan Masip, jugador de superdivisió del CTTBorges, us voldria informar que en les pròximes eleccions de la FCTT en l’estament d’esportistes, em presento com a candidat de representant de jugadors de la FCTT, i ho faig de la mà de la candidatura de l’Agustí Masip.

Pels que no em coneixeu, dir que jo vinc de dos clubs petits com el CTT Montbui i el CPP Igualada, per tant sé el que és estar en un club humil i que no se t’escolti.

Em presento perquè vull una federació en la qual tots els jugadors puguin dir el que pensen i siguin escoltats, a més vull defensar els drets de tots els jugadors (horaris competicions, més competicions, millorar les dates de competició, millorar l’espai de la competició,etc.) i aportar noves idees a la FCTT, com per exemple formar una associació de jugadors/es elegida per tots els jugadors/es de tot Catalunya i que sigui paritària .

Així doncs, animo a tots els jugadors/es catalans que estigueu al cens electoral a anar a votar el dia 4 de novembre de 16 a 21 del vespre a Reina Elisenda.

Salutacions a tots/es

Joan Masip

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Translate »