TRANSPARÈNCIA

Creiem que ha de ser la base on fonamentar tot el desenvolupament de la nova FCTT. Per nosaltres tan és transparència

  • La publicació immediata de les actes de totes les reunions (Junta directiva, Assemblees, Comissions…). Tothom ha d’estar assabentat el més aviat possible de les decisions que es prenen i perquè es prenen.
  • Demanar l’opinió de tots els afiliats a l’hora de prendre decisions. Això es pot fer digitalitzant els processos de governança mitjançant el vot digital universalment verificable i descentralitzat, ens permetria fer votacions tant per eleccions a la presidència, com a opinions dels clubs, jugadors, tècnics o àrbitres, sense la necessitat de desplaçaments. Passaríem a tenir una FCTT més descentralitzada i oberta al territori.
  • Publicar les convocatòries d’àrbitres, d’entrenadors, de jugadors tant  per competicions nacionals com internacionals i obrir-ne terminis d’inscripcions si s’escau. Amb criteris objectius de selecció si s’escau.
  • Publicar els recolzaments i les votacions al si de la RFETM. Pel mateix motiu que el primer punt, informar amb la màxima immediatesa del què fem , del perquè ho fem i com ho fem.
  • Defensar als nostres clubs. La FCTT existeix gràcies als clubs, és una federació de clubs, tots tenen el mateix pes a l’hora de triar qui ha de governar la FCTT.
  • Tenir un lloc on poder consultar tota la informació actualitzada de forma clara. Organitzar la informació i oferir-la al consumidor de la mateixa, això serveix tant pels afiliats actuals com per promocionar el nostre esport a les persones que s’hi puguin interessar.
  • Notificar i informar de tots els serveis que pot tenir un club de la federació. Oferir serveis als clubs i informar-los de què els tenen disponibles.
  • Informar a tots els clubs dels ajuts per programes que puguin obtenir, així com dels criteris que es necessiten per obtenir-los, aquests criteris han d’estar publicats i acceptats per tots els clubs, tots han d’haver participat en el seu redactat i han d’haver acordat els punts específics i el que en poden treure.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Translate »