PLA ESTRATÈGIC

Creació d’un pla estratègic de promoció i desenvolupament del tennis taula català. Amb tots els agents implicats, transparent i obert.

És necessari un pla estratègic perquè els clubs tinguin la màxima informació possible per tal de poder planificar-se, perquè els jugadors sàpiguen qui els pot ajudar i com, perquè els entrenadors estiguin ben formats i tinguin accés a totes les millores possibles, per mantenir l’alt nivell dels nostres àrbitres i l’excel·lència dels veterans i del tennis taula adaptat; en resum per fer de la nostra federació i els nostres associats la millor.

La implicació del màxim número d’agents farà que el pla sigui transparent i obert.

· Obrirem la creació d’un pla estratègic obert i participatiu, informant de la seva creació a tots els que formen part de la federació, jugadors, clubs, àrbitres, entrenadors, agrupacions de veterans, comitès tècnics i amb la participació d’especialistes en cada branca que s’obri del pla, econòmic, esportiu, alt nivell, veterans, jutges, tennis taula adaptat, promoció, territori , paritat i equitat i els que el comitè cregui oportuns.

· Es definirà un responsable de la posta en marxa del Pla i s’anirà informant del mateix a tothom per tal de començar el procés participatiu i anar fent el seguiment i vetllar pel mateix.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Translate »